A Kultisták új életének első lépései

Mindenek előtt figyelmesen olvasd el a F.A.Q.-t, amelyben minden információt megtalálsz ahhoz, hogy Kultista váljon belőled. Ha olyan kérdésed van, amelyre nem találsz választ a F.A.Q.-ban, akkor keress minket a Discord szerverünkön, vagy küldj emailt az info@theblackaether.com címre.

A támogatói összegek csupán iránymutatásul szolgálnak. Bármekkora összeggel tudod támogatni a The Black Aethet, akár egyszeri alkalommal, akár rendszeresen, de ezt (jelenleg) csak banki átutalással tudod megtenni.

Első lépés a regisztráció

A csatlakozáshoz először regisztráció szükséges.

A regisztráció menete:

  1. A regisztrációt itt tudod elkezdeni.
  2. Töltsd ki a mezőket (a Keresztnév és Vezetéknév bármi lehet, nem szükséges pontos adatokat oda beírnod, de valaminek szerepelni kell ott). Jelöld be, hogy nem vagy robot, majd kattints a regisztráció gombra.
  3. Ezután meg kell erősítened a regisztrációdat. A megadott email-re érkezni fog pár percen belül egy üzenet (ez valószínűleg a Frissítések lapfül alatt lesz Gmail esetén), kattints a levélben lévő linkre, vagy másold be a böngésződ címsorába.
  4. Sikerült a regisztráció, be tudsz jelentkezni az oldalra.

Regisztráció után egy megerősítő emailt fogsz kapni, ami emlékeztetőül tartalmazni fogja az általad megadott felhasználónevedet és a jelszót. Ha elfelejted a jelszót, újat ezen a linken tudsz kérniMiért van szükség a regisztrációra? Azért van rá szükség, mert szeretnénk megköszönni, és egy jelképes ajándékkal viszonozni támogatásodat. Regisztrációval egybekötve pedig sokkal egyszerűbb és dinamikusabb a folyamat. Az adatkezelési információkat itt találod. Regisztráció nélkül is tudod támogatni a The Black Aethert, de ebben az esetben még csak köszönőlevelet sem tudunk küldeni.

Második lépés a támogatás elküldése

PayPal

Az alábbi gombok segítségével (ismét) elküldheted támogatásodat PayPal használatával. Először jelentkezz be a támogatói oldalra, mert a rendszer csak így tudja társítani a tranzakciót a felhasználói profilodhoz. Kattints a számodra szimpatikus támogatási összeget jelölő gombra. A rendszer átirányít a PayPal fizetői felületére, ahol az összeg már meg is jelenik, csak el kell küldened a támogatást. A fizetés után a rendszer visszairányít a Grimore oldalra.

PayPal-on keresztüli fizetéshez, bejelentkezés után kattints a kiválasztott összegnek megfelelő gombra.

Banki átutalás

Ha nincs PayPal tárcád, vagy nem akarod használni, utalással is el tudod küldeni a támogatásodat. Az összeget utald el az alábbi bankszámlára:

Raiffesien Bank
Név: Tomasics József
Bankszámlaszám: 12088007-01548401-00100000
Közlemény: felhasználóneved, vagy email címed amellyel regisztráltál

Miután megtörtént az utalás, küldj egy emailt az info@theblackaether.com email címre, és ott jelezd, hogy elutaltad az összeget, hogy megtudjuk köszönni támogatásodat.

Ha kérdésed van keress minket a Discord szerverünkön, vagy küldj emailt az info@theblackaether.com címre.

Masafir al'Athir al'Aswad
Iä! Iä! A Fekete Ember eljövend!
Scroll to top