A támogatói kampányunkra érkezett eddigi támogatás és az önrész együtt összesen

401 724.- Ft

ami a 450 000.- Ft HARMADIK célösszeg 89.2%-a,

ebből a közösség támogatása: 354 724.- Ft (78.8%),

az önrész pedig: 47 000.- Ft (10.4%).

315 000.- Ft

Új laptopot veszünk, ami végre elég erős lesz képszerkesztéshez és videóvágáshoz is

375 000.- Ft

Felújítjuk Fanni laptopját, kicseréljük a billentyűzetet és SSD-t meghajtót kap

450 000.- Ft

Kamerákat és mikrofonokat veszünk a Shoggoth TV-hez

515 000.- Ft

Fanni is új laptopot kap (ebben az esetben elmarad a kamera + mikrofon vásárlás)

A HARMADIK cél eléréshez szükséges támogatás:

48 276.- Ft

Mini F.A.Q.

Miért van szükség erre a támogatói kampányra?

Mint biztos tudod, a The Black Aether nem a főállásunk, minden forintot, amelyet a TBA működésére költünk, saját zsebből finanszírozzuk. Azonban sajnos olyan helyzet állt elő, amelyben a támogatásodat kell kérnem, ugyanis a laptopom, amelyen a TBA készül, átlépte a használhatatlanság határát, és egyszerűen kénytelen vagyok lecserélni, már nem tudom tovább halogatni. Azonban a nyár folyamán családi okokból kifolyólag az a kevés tartalék, amellyel rendelkeztünk, és gépvásárlásra tudtam volna fordítani, elpárolgott az egészségügyi rendszer útvesztőjében. Nem maradt más lehetőségem, a közösség támogatását kell kérnem.

Mire fogjátok költeni a támogatást?

Ennek a támogatói kampánynak az összegét első sorban egy új laptop vásárlására fogjuk fordítani (első cél), továbbá felújítjuk Fanni laptopját is (második cél). Amennyiben a kampány túllépi az első kettő célösszeget, ami 375 000.- forint, akkor természetesen vannak további terveink is. Ezek közt szerepel kamera és mikrofon vásárlása, hogy a Shoggoth TV megfelelő minőségű legyen, illetve tervben van egy új laptop vásárlása Fanni részére is. Ha pedig még ezen felül is érkezik támogatás a kampány keretén belül, rengeteg tervünk van még, amelyeket szeretnénk megvalósítani. Nagyon sok könyvet szeretnénk megvenni és azokról bemutatót írni, írókört tervezünk indítani, de egyre többet beszélgetünk a jövő évi TBA író-olvasó találkozóról is.

Miért van önrész?

Összekaparom az utolsó morzsákat is, felhasítom a párnákat, kirúgom az ágy lábát és hozzáteszem én i s részemet, amely remélhetőleg ennél több lesz és a célösszeget hamarabb fogjuk tudni közösen elérni.

Meddig tart a kampány?

Első sorban célokat tűztünk ki, amelyek eléréséhez igazítjuk a kampány végét. Ezért nincs fix időpont, amikor a kampány véget ér, ezt a cél(ok) elérése fogja majd meghatározni. Azonban az első, 315 000.- forintos cél elérése sajnos egyre sürgetőbbé válik, ahogy telik az idő. Az első célnál - új laptop vásárlása - fontos lenne, hogy minél hamarabb elérjük a célösszeget.

Mennyi támogatást küldjek?

Annyit, amennyiről úgy érzed, nem terheli meg a pénztárcádat és a The Black Aether működésére tudsz fordítani. A legkisebb, akár 100.- forintos összegnek is nagyon örülünk, hiszen jelen pillanatban a kialakult helyzet miatt minden forintra nagy szükség van. Ezen az oldalon információkat találsz a támogatás elküldéséről, illetve találsz előre beállított támogatási lehetőségeket is. Válassz lehetőséged szerint, de ezek az összegek csupán iránymutatásul szolgálnak, bármekkora összeggel tudod támogatni a The Black Aethert.

Elküldtem a támogatást, miért nem változtak a számok?

Az összegeket manuálisan frissítem, általában napi egy alkalommal, ezért előfordulhat, hogy a támogatásod csak a következő napon fog megjelenni a számokban.

Támogatás előtt még lenne pár kérdésem

A F.A.Q. oldalon előre megválaszoltunk pár felmerülő kérdést a támogatással kapcsolatban, a miértekről és hogyanokról, de ha ott nem találod meg a választ, küldj nekünk emailt: info@theblackaether.com, vagy csatlakozz Discord szerverünkhöz, ahol napközben is megtalálsz.

Tomasics József

Scroll to top